Notícies

INTENSA ACTIVITAT PROMOCIONAL DEL TURISME DE REUNIONS I ESDEVENIMENTS A LLORET DE MAR

Tornar

21/10/2022

La setmana passada el Lloret Convention Bureua va acollir un famtrip del Meet Catalunya i aquest cap de setmana rep un altre famtrip amb 9 agències organitzadores del mercat escandinau

Lloret de Mar, 18 d’octubre del 2022.- L’Agència Catalana de Turisme i el Catalunya Convention Bureau han organitzat una nova edició del Meet Catalunya que ha comptat amb la participació de 66 operadors dels principals mercats europeus (França, Regne Unit, Itàlia, Europa central, Benelux i Països nòrdics) especialitzats en turisme de reunions i 8 associacions europees que busquen destinacions alternatives per organitzar els seus congressos i esdeveniments. A l’acció promocional també hi han participat l’Hotel Santa Marta, Evenia Hotels i el Palau de Congressos Olympic, l’Hotel L’Azure i les empreses de transport Sagalés i Avantgrup.

Durant l’esdeveniment el Lloret Convention Bureau ha participat al sopar de benvinguda, a la presentació de destinacions i ha comptat amb una agenda pròpia de reunions amb les diferents associacions participants.

Aquesta acció promocional ha tingut continuïtat a través de diferents viatges de familiarització a vuit espais de Catalunya per conèixer de primera mà l’oferta del territori per a aquest sector.

A Lloret de Mar els ha rebut el Lloret Convention Bureau que ha preparat un programa on els delegats han pogut descobrir l’entorn de la destinació amb una activitat de caiac, una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde, una sessió de ioga i un sopar gastronòmic al restaurant Studio 66; experiències que s’han combinat amb la visita a allotjaments especialitzats com són l’Hotel L’Azure, l’Hotel Evenia Olympic Palace, l’Hotel Delamar i l’Hotel Santa Marta. Hi han participat 8 empreses d’esdeveniments de França, Alemanya, Polònia i Itàlia. En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau “Sempre és interessant poder participar en aquests WS especialitzats internacionals, que a més promouen que els agents seguidament puguin venir a conèixer de primera mà la nostra oferta especialitzada en turisme de reunions. Lloret de Mar va ser la seu de la darrera edició del Meet Catalunya, prèvia a la pandèmia, el 2017, i estem molt contents del retorn que en vam tenir, així com del posicionament MICE aconseguit”.

Per altra banda, aquest divendres i dissabte el Lloret Convention Bureau, amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau, acull a 9 agències organitzadores de Suècia, Noruega i Dinamarca juntament amb l’agència receptiva especialitzada en mercat escandinau Neokoncepts. Durant la seva visita descobriran el llegat indià de la vila, gaudiran d’una activitat de ioga a la platja de Santa Cristina, visitaran els Jardins de Santa Clotilde i realitzaran diferents visites tècniques a allotjaments membres del Lloret Convention Bureau.

El turisme de reunions a Catalunya va generar el 2019 una despesa d’1.745.000 milions d’euros. I enguany, fins el mes de juliol ha generat 850.000 milions d’euros. En el cas concret de Lloret aquest any el municipi ha notat la important recuperació d’aquest segment després de la pandèmia i ha acollit diferents convencions i congressos com són la 25a convenció de l’empresa francesa Access Industries; un congrés nacional de Mutual Mèdica; la convenció internacional de Easypark; la Costa Brava Hub Conference o el congrés de l’Associació Internacional de Policia (IPA), entre d’altres.