Lloret CB

Lloret de Mar amb més de 30.000 places hoteleres, 3 centres de convencions i congressos i més de 80 sales de reunions és un dels destins més atractius del sud d'Europa.

Lloret de Mar és una de les destinacions turístiques pioneres a la Costa Brava. Internacionalment coneguda, la nostra vila posa a disposició del turisme de negocis una àmplia oferta d’infraestructures i serveis de qualitat. El ric patrimoni cultural, uns recursos naturals que conserven el seu estat verge, juntament amb una climatologia favorable i unes comunicacions excepcionals, fan que Lloret de Mar esdevingui la seu ideal per a reunions, congressos, incentius i esdeveniments.

És el nostre desig que aquesta web sigui una eina d’organització i assessorament per a professionals i visitants del sector, amb l’objectiu que cada esdeveniment que tingui lloc a Lloret de Mar sigui tot un èxit.

El Lloret Convention Bureau és una divisió de Lloret Turisme, creada amb la participació d’empreses del sector privat directament relacionades amb el segment de turisme de negocis, i té com a principal objectiu la promoció de Lloret de Mar com a destinació destacada a la Costa Brava per a la realització d’esdeveniments, reunions, congressos, convencions i viatges d’incentiu.

Serveis

  • Coneixement exhaustiu del municipi i els seus recursos.
  • Assessoria imparcial, gratuïta i rigorosa per a professionals i sector corporatiu sobre hotels, centres congressuals, sales de reunió, espais singulars, instal·lacions municipals, programes socials i activitats post-reunió.
  • Contacte i interlocució amb les empreses associades i organismes públics locals.
  • Pack del Congressista, pack Festivals & Events i benvinguda de les autoritats locals per a tots aquells congressos i esdeveniments amb seu a Lloret de Mar que ho sol·licitin.
  • Col·laboració, elaboració i presentació de candidatures.

Per què Lloret

Lloret de Mar és una de les destinacions turístiques més importants del sud d’Europa. Situada en un entorn privilegiat com és la Costa Brava, a 80 km de Barcelona, ocupa un terme municipal de 48 km2 on destaquen les cinc platges principals amb un total de 7 km de costa i un important patrimoni cultural.   Els atractius turístics, els serveis i els equipaments, l’oferta comercial, gastronòmica i d’activitats, juntament amb la infraestructura hotelera i d’allotjament turístic, situen Lloret de Mar com una de les zones turístiques amb més varietat i qualitat del país.   A la província de Girona, el litoral de la Costa Brava és el més septentrional de Catalunya. Amb més de 200 km, la Costa Brava es caracteritza per les seves costes rocoses, les seves cales amagades, la vegetació mediterrània i la transparència de les seves aigües, de les quals Lloret de Mar és un dels principals exemples.

Com arribar

OGL meetings

El projecte Olot-Girona-Lloret, pioner a Catalunya, engloba les tres úniques iniciatives locals estructurades i especialitzades en turisme de reunions a les comarques de Girona, amb l’objectiu d’oferir una proposta conjunta d’aquests tres territoris (Olot, Girona ciutat i Lloret de Mar) a través dels seus organismes de promoció ja existents Reunions entre Volcans, Girona City Convention Bureau i Lloret Convention Bureau.

Veure més

Estudis i publicacions

Presentació del Lloret Convention Bureau

Les principals 10 raons per organitzar un esdeveniment a Lloret de Mar, els serveis del LCB i els seus membres

Dossier de Congressos Lloret de Mar

Dossier pràctic amb informació per a la celebració de congressos a Lloret de Mar

Pack del congressista

Tots aquells serveis gratuïts a disposició dels organitzadors de congressos i reunions

Pack Festivals & Events

Suport municipal a disposició de promotors i organitzadors de festivals i esdeveniments

Plànol membres LloretCB

Situació dels principals espais membres del Lloret Convention Bureau

El llegat indià de Lloret de Mar

Propostes d'activitats per conèixer el patrimoni cultural de Lloret de Mar

Guia de Turisme Esportiu

Coneix al detall totes les nostres instal·lacions esportives

El Lloret dels Indianos - Recepta genuïna del Daiquiri Floridita

Descobreix el llegat gastronòmic indià de Lloret de Mar