Serveis Especialitzats

Traduaction

Amb més de quinze anys en el sector, TRADUaction és el teu assessor lingüístic de referència per garantir l’èxit dels teus esdeveniments i comunicacions.

T’acompanyem al llarg de tot el procés de traducció, complint rigorosament amb els estàndards internacionals de qualitat i garantint el lliurament dins el termini acordat, perquè la tranquil·litat dels nostres clients és el més important per a nosaltres. Incorporem les noves tecnologies per oferir un ampli ventall de serveis i donar resposta a les teves necessitats.

 

TRADUMATE® AI

Per oferir un servei àgil i econòmic, comptem amb un software de traducció amb IA integrada posteditada per un traductor professional.

 

TRADUFILMS®

Amb la nostra marca Tradufilms®, traduïm i subtitulem tota classe de material audiovisual, des de vídeos corporatius fins a espots publicitaris a l’idioma que necessitis.

 

INTÈRPRETS ESPECIALITZATS

Ja siguin conferències, congressos, rodes de premsa o casaments, tenim l’intèrpret ideal per a tu. Explica’ns com serà el teu esdeveniment i t’informem de quina modalitat necessites: simultània presencial o remota, consecutiva o d’enllaç. Disposem d’equipament tècnic d’alta qualitat per a interpretacions.

 

TRADUCTORS NADIUS

Gaudim d’una àmplia base de traductors especialitzats en màrqueting turístic, ciència, tecnologia, art i gastronomia, així com traductors jurats acreditats pel MAEC i la Generalitat.

 

EDICIÓ PROFESSIONAL

Revisem el teu text i l’adaptem al teu propòsit final.

Localització

Vull més informació sobre
Traduaction

Carrer Francesc Eiximenis, 20, 5-2 - 17001 Girona - Espanya

+34 972 21 21 11

traduaction@traduaction.com