Activitats

Lloret de Mar t’ofereix una àmplia oferta d’activitats de team building a la Costa Brava, a prop de Barcelona. No et perdis les millors propostes d’activitats per a empreses o col·lectivitats a la Costa Brava.

ACTIV Natura

ACTIV Natura és un parc d’aventura que per la seva ubicació única al mig de la natura i per les seves instal·lacions especialitzades ofereix programes de “team building” exclusius,  que ajuden a millorar el rendiment dels grups de persones que formen els equips de treball a les organitzacions, combinant activitats de dificultat creixent i de resolució en equip.

 

Els participants allunyats del seu entorn laboral, viuen sensacions i experiències molt especials, descobrint, de forma divertida, com un equip pot assolir reptes impensables.

 

A Activ Naura comptem amb la col·laboració d’empreses consultores i professionals del “coaching” , per dur a terme activitats especialment dissenyades per millorar el rendiment d’un equip, treballant aspectes tant diferents com: coordinació d’accions, comunicació efectiva, liderat ,assolir objectius, motivació, confiança i autoconfiança, visions compartides, organització, etc.

 

A ACTIV NATURA podeu gaudir d’activitats com Quads, Tir a l’Arc, Cavalls, Touchball, High Rope Course, Circuit d’Aventura, Làser Combat…

Localització

Vull més informació sobre
ACTIV Natura

Camí de la Riera s/n 08398 Santa Susanna (Barcelona)

+34 683 372 554

info@activnatura.com