Notícies

DEMÀ COMENÇA EL FESTIVAL SOM DE MAR DE LLORET AMB L’ACTUACIÓ DE MANEL

Tornar

19/08/2022

Des de demà 19 d’agost als Jardins de Santa Clotilde i fins el 27, amb un total de 9 artistes, entre ells Rosario i Sergio Dalma -amb entrades exhaurides- els catalans Blaumut, Els Pets, Joan Dausà, Ramón Mirabet i la participació de Coque Malla i els internacionals Boney M.

Aquest any s’inaugura la nova zona gastronòmica d´accés gratuït de Sa Boadella

Situats damunt d’un penya-segat entre Cala Boadella i la Platja de Fenals i amb unes impressionants vistes sobre la mar es troba un dels tresors millor guardats de Lloret de Mar. Son els Jardins de Santa Clotilde i dins d’ells, durant 9 dies del mes d’agost se celebra el Festival Som de Mar -organitzat per l’Ajuntament de Lloret de Mar i U98, amb el suport de Vadecom Agency/Dts-, aquest any en la seva tercera edició. Un festival que va néixer durant la pandèmia i que ha sobreviscut a ella, fins arribar al 2022 creixent en quant a aforament , escenari , artistes i la creació d´un nou espai, el village Sa Boadella, un balcó a la cala del mateix nom -escenari d’algunes pel·lícules- també amb oferta gastronòmica i d´accés gratuït. Es pot considerar ja com un dels festivals importants de la Costa Brava, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lloret.

Aquest any amb les actuacions de diferents artistes, la majoria catalans, i amb varietat d´estils i propostes artístiques. Des de uns veterans com Manel o Els Pets fins la frescor de Joan Dausà o les balades de Sergio Dalma, l’energia escènica de Rosario Flores , el rock pop del ex Ronaldos Coque Malla o tot un clàssic com Boney M i els seus èxits dels 70.

Tot això en el marc incomparable dels Jardins de Santa Clotilde, un dels més importants d’Europa, a la vora del mar, i amb un espai dedicat a la gastronomia, el Village, on gaudir de la millor cuina local i unes vistes úniques.

 

Festival Dates

19 Manel

20 Ramon Mirabet

21 Coque Malla

22 Blaumut

23 Rosario (entrades exhaurides)

24 Sergio Dalma (entrades exhaurides)

25 Boney M

26 Joan Dausà

27 Els Pets

 

Segueix el festival a xxss
@festivalsomdemar
www.festivalsomdemar.com