INFOS

L’empresa sueca Korpen, especialitzada en organitzar lligues esportives, confirma un dels seus esdeveniments a Lloret de Mar

Retour

11/06/2015

Korpen, una empresa especialitzada en organitzar lligues de diferents disciplines esportives, va realitzar recentment una visita de prospecció a Lloret de Mar, de la mà del Lloret Convention Bureau, a fi de conèixer l’oferta de la destinació en el segment de turisme de reunions i esportiu. Durant la visita, els més de 30 professionals de Korpen que van viatjar a Lloret, varen poder conèixer les instal·lacions de l’àrea esportiva, l’oferta d’allotjament propera i especialitzada en acollir participants d’esdeveniments i reunions, restaurants amb gran capacitat per a l’organització de sopars de gala i altres espais singulars de la població.

Fruit d’aquesta visita de prospecció, l’empresa Korpen ja ha confirmat un esdeveniment de l’1 al 5 de maig del 2016 que comptarà amb 550 participants provinents de Suècia, i serà una primera presa de contacte de cara a poder ampliar les seves accions a Lloret de Mar en un futur proper.

Aquest any, el Lloret Convention Bureau està apostant fort pel posicionament de la destinació com a MICE&Sports, una demanda que s’ha detectat que té especial valor en els països ní²rdics i escandinaus, on s’aprecia la proximitat de les instal·lacions, la bona relació qualitat-preu i la climatologia de Lloret de Mar tant per l’àmbit esportiu com MICE.

Per altra banda, l’auditori Palau de Congressos Olympic va acollir el cap de setmana passat les III Jornades Cientí­fiques de Tècnics Superiors Sanitaris que va comptar amb uns 200 participants i que es va centrar en el diagní²stic i investigació de malalties rares i minoritàries. L’Associació Professional de Tècnics Superiors Sanitaria de Catalunya (FETESS) ha repetit seu ja que l’any 2013 ja va escollir Lloret de Mar per a les seves primeres jornades.

X

Cookies

Ce site utilise ses propres cookies et des analyses tierces pour collecter des informations afin d'améliorer nos services, ainsi que pour l'analyse de sa navigation. Si vous continuez à naviguer, cela signifie accepter l'installation de ceux-ci. L'utilisateur a la possibilité de configurer son navigateur, s'il le souhaite, pour éviter qu'ils soient installés sur son disque dur, bien qu'il faille tenir compte du fait que cela peut entraîner des difficultés de navigation de la page web .