Nota legal

INFORMACIÓ GENERAL EN COMPLIMENT DE LA LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE), LLEI 34/2002 DE 12 D’ OCTUBRE.

 

TITULARITAT DEL LLOC WEB

Domini: https://www.lloretcb.org
Titular: Lloret Convention Bureau, LLORET FUTUR, S.A
Domicili social: Av. Alegries, 3. 17310 – Lloret de Mar
Telèfon: 972 365788 Fax: 972 367 750
e-Mail: lloretcb@lloret.cat
NIF: A-17354333

 

CONDICIONS GENERALS D’ UTILITZACIÓ

LLORET CONVENTION BUREAU (LLORET FUTUR, S.A) ha creat aquesta pàgina web per facilitar informació oficial sobre Lloret de Mar als possibles visitants potencials a la destinació.

 

1. LIMITACIONS D’ÚS

L’ accés a aquest portal té caràcter gratuït i la seva visualització no requereix prèvia subscripció o registre algun exceptuant les seccions professionals.

Els usuaris hauran d’utilitzar la informació compresa en aquest portal en compliment de la legislació aplicable en cada cas, respectant els drets de propietat intel•lectual deLLORET CONVENTION BUREAU o tercers.

L’usuari no realitzarà a través dels serveis que posen a la seva disposició LLORET CONVENTION BUREAU cap acció que causi dany o alteracions dels continguts, ni obstaculitzarà el bon funcionament del lloc web, no causant problemes tècnics de cap índole, no transferint elements susceptibles de portar virus informàtics o de danyar, interferir o interceptar total o parcialment la present web, aixàcom a no intervenir o alterar el correu electrònic d’altres usuaris.

En cap cas LLORET CONVENTION BUREAU serà responsable de l’ús inadequat d’aquest portal o dels seus continguts, o de les conseqüències que dit ús pot originar. Esta permès imprimir i descarregar continguts d’aquesta pàgina web sota les següents condicions:

– L’ús de documents i gràfics d’aquesta pàgina web serà únicament i exclusivament per informació personal i no esta permès modificar continguts.

-No es permet la reproducció o emmagatzemen en altres pàgines web, ni en cap sistema o servei electrònic, públic o privat, sense el consentiment escrit de LLORET CONVENTION BUREAU.

– No es permet l’ús o presentació del nom o logotip de LLORET CONVENTION BUREAU sense el consentiment escrit de LLORET CONVENTION BUREAU.

– Part d’aquesta pàgina web conté material lliurat a LLORET CONVENTION BUREAU per tercers. Dites terceres parts són responsables d’assegurar-se que el material proposat per la seva inclusió en aquesta pàgina web acata les lleis nacionals e internacionals. LLORET CONVENTION BUREAU no garanteix l’exactitud i correcció d’aquest material i nega rotundament qualsevol responsabilitat per error, omissió o inexactitud de dit material, interpretació errònia i tota pèrdua, contratemps, negligència o dany causat per confiar en el material contingut en aquesta pàgina web o per qualsevol fallida o fallida al•legada en el lliurement dels serveis aquàreferits, o en el cas de fallida, liquidació o cessament de negoci de qualsevol companyia, persona física o firma aquàreferida. La confirmació de l’ exactitud i correcció de la informació ha de ser responsabilitat dels establiments interessats.

– LLORET CONVENTION BUREAU no es fa responsable de cap dany (incloent, sense límit, danys per pèrdua de negoci o pèrdua de beneficis) originat per contracte, greuge o qualsevol altre derivats de l’ ús o incapacitat per l’ús d’aquesta pàgina web, o per qualsevol material contingut en aquesta, o per qualsevol acció o decisió presa com a resultat de l’ús d’aquesta pàgina web o per qualsevol altre.

– LLORET CONVENTION BUREAU no es fa responsable dels continguts de qualsevol altre pàgina web l’enllaç del qual existeixi en la pàgina web de LLORET CONVENTION BUREAU. Aquests enllaços són proporcionats per comoditat de l’usuari i sempre basats en un “aixàés” sense cap garantia, explícita o implícita, sobre la informació continguda en ells.

 

2. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

LLORET TURISME no garanteix que les seves pàgines es trobin operatives, ni que els seus continguts siguin complets, exactes o fiables en tot moment. LLORET CONVENTION BUREAU es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, sense previ avís, els continguts d’aquest lloc web i les Condicions Generals d’Accés.

En cas d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, LLORET CONVENTION BUREAU té el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l’accés al present lloc web, aixàcom a reservar-se el dret de prestació o cancel•lació dels serveis, sense perjudici del qual procurarà posar-ho en coneixement dels usuaris, sempre que les circumstancies aixàho permetin.

D’aquesta forma, s’exclueix qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del lloc web i dels serveis i l’utilitat que els seus usuaris hagin pogut atribuir al present lloc web.

 

3. ALTRES CONDICIONS

Las presents Condicions Generals d’Utilització i totes les relacions que s’estableixin entre l’usuari i LLORET CONVENTION BUREAU es regirant per la legislació espanyola. La utilització del lloc web implica la acceptació de les anteriors Condicions Generals d’Utilització.

Aquesta pàgina ha sigut creada i desenvolupada per LLORET CONVENTION BUREAU.

Per qualsevol dubte s’ha de dirigir a LLORET CONVENTION BUREAU, per email lloretcb@lloret.cat o per telèfon 972 365788

X

Cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació per tal de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació d'aquestes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció es pot ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.