Notícies

UN CENTENAR DE PROFESSIONALS MéDICS ES REUNEIXEN A LLORET DE MAR

Tornar

17/03/2017

Aquesta setmana, del 12 al 17 de març, cent professionals mèdics procedents d’Espanya, Portugal i Llatinoamèrica s’han reunit a Lloret de Mar per participar en un curs clí­nic sobre ginecologia oncològica que ha tingut lloc en el Palau de Congressos Olympic.

Durant la formació, organitzada per l’Institut Clí­nic de Ginecologia, Obstetrí­cia i Neonatologia (ICGON), l’Hospital Clí­nic i la Fundació Medicina Fetal Barcelona, s’han exposat els fonaments teòrics de les neoplàsies ginecològiques des d’una visió multidisciplinar i s’ha fet una posada al dia dels principals avançaments i les innovacions diagnòstiques i terapèutiques.

Aquest esdeveniment ha comptat amb el suport del Lloret Convention Bureau i amb la seva col·laboració en l’organització d’una visita exclusiva per als assistents dimarts passat pel patrimoni indià de Lloret que va acabar amb un taller de daiquiri en el bar Hula-Hula.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Aquest tipus d’esdeveniments ens serveixen per posicionar Lloret en el segment MICE en el mercat de proximitat i especialment en un àmbit tan actiu pel que fa a la formació com és el sanitari. És important recordar que aquest mes de maig serem seu novament de les IV Jornades Cientí­fiques de Tècnics Superiors Sanitaris, que tenen lloc bianualment després d’haver-les acollit ja el 2013 i el 2015. Aquest fet ens demostra que una vegada les empreses i associacions coneixen la nostra destinació repeteixen i que, poc a poc, estem aconseguint fidelitzar-les i posicionar-nos en el mercat com una alternativa real a les grans ciutats.”

Dissabte passat el Lloret Convention Bureau va participar també en la XVIII Assemblea anual de l’Associació Spain DMC, de la qual formen part les principals agències de viatges espanyoles especialitzades en l’organització de reunions, incentius i esdeveniments especials que va tenir lloc en el Palau de Congressos de Girona. Durant aquesta assemblea, a més de participar en les formacions i les sessions de networking organitzades amb els representants de les diferents agències, el Lloret Convention Bureau va tenir l’oportunitat de participar en un “elevator pitch” i presentar, en un minut, la destinació i la seva oferta especialitzada en el segment MICE a tots els assistents.

Belisario ho detalla: “Una cosa que valorem molt positivament d’aquesta acció és que vam participar-hi acompanyats d’alguns dels membres del Lloret Convention Bureau com l’Hotel Santa Marta, Guitart Hotels o el Palau de Congressos Olympic, una fórmula que ens permet, a més de presentar globalment la destinació, que els agents coneguin l’oferta concreta de què disposem, el que fa que l’acció sigui molt més productiva”.

X

Cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació per tal de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació d'aquestes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció es pot ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.