Notícies

El Lloret Convention Bureau celebra 5 anys de funcionament

Tornar

28/03/2014

Empresaris i ajuntament destaquen la força del treball conjunt per posicionar Lloret com a destinació de reunions i esdeveniments

El Restaurant el Trull de Lloret de Mar va acollir la V assemblea de membres del Lloret Convention Bureau, en el marc de la qual es van presentar la memòria de l’any 2013 i el pla d’accions per aquest any.

En paraules de Jordi Orobitg, regidor de turisme, promoció econòmica i comerç “El balanç del 2013 és molt positiu. Destaquen la consolidació del mercat nacional i el mercat francès i l’inici d’accions de promoció i comercialització al mercat rus”.

Durant la presentació de la memòria també s’ha destacat l’estrena de la nova pàgina web, i el conseqüent desenvolupament de l’estratègia 2.0, aixàcom la consolidació del programa “Festivals & Events”.

A falta de tancar les xifres definitives es preveu mantenir els 17.000 delegats i el més d’un centenar d’esdeveniments corporatius del 2012. I pel que fa al turisme d’esdeveniments, Lloret va acollir més 90 festivals musicals, culturals i lúdics.

En relació als objectius marcats al pla d’accions 2014, el Lloret Convention Bureau segueix apostant pel mercat nacional, francòfon i rus, obrint-se a la vegada a nous mercats com són Alemanya i els Països Nòrdics. En aquest sentit Lloret vol continuar creixent en el segment de les convencions, incentius i tot tipus d’esdeveniments, en el que té un gran atractiu per la seva variada i gran oferta.

En relació a les accions de promoció i marketing, és important ressaltar la realització de workshops, famtrips, visites comercials directes, i presentacions i assistència a fires i a esdeveniments, com per exemple el Moscow International MICE Forum, celebrat el passat 17 de març a Rússia.

El Lloret Convention Bureau és un organisme de gestió público-privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar. Actualment compta amb més de 40 membres i gestiona un pressupost de 120.000 €, dels quals 60.000 € són d’aportació privada i 60.000 € municipals.

X

Cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació per tal de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació d'aquestes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció es pot ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.