INFOS

L’empresa electrònica Bosch organitza una convenció a Lloret de Mar en el marc del Lloret Formula Weekend

Retour

19/05/2016

220 delegats de Noruega han estat aquests dies a la vila

Bosch Car Service, la divisió de tallers mecànics de la multinacional electrònica Bosch Group, ha organitzat aquest cap de setmana passat i, coincidint amb que Lloret es vestia de motor amb el Lloret Formula Weekend, una convenció amb 220 delegats procedents de Noruega. Es tracta dels millors mecànics de la xarxa de tallers de Bosch a Noruega que han gaudit d’una complerta estada a Lloret.

El programa d’aquests cinc dies va incloure per divendres una jornada intensa de presentacions i reunions al Teatre Municipal de Lloret i per al cap de setmana un programa d’activitats de lleure amb: senderisme pel camàde ronda, una visita als Jardins de Santa Clotilde, un tast de vins, la participació de tots els delegats al Gran Premi de Fórmula 1 del Circuit de Barcelona Catalunya, sopars a diferents restaurants de Lloret com Àtics i una festa privada a la discoteca Hollywood, aquestes dues darreres empreses són membres del Lloret Convention Bureau.

És la segona vegada que l’empresa escull Lloret de Mar per a aquesta trobada internacional que es celebra anualment i s’han allotjat , una vegada més, a l’hotel Cleopatra. Aquesta convenció sorgeix de la fidelització d’un dels directius de Bosch Noruega que visita la nostra localitat anualment amb la seva família des de fa més de 30 anys. Arrel de l’èxit de la convenció, l’organitzador ha confirmat altres reunions similars a Lloret amb delegats de Suècia i Dinamarca.

Lloret de Mar és una de les principals destinacions de la Costa Brava en el segment de turisme de reunions i convencions, un producte específic estructurat i promocionat a través del Lloret Convention Bureau, que ajuda a la desestacionalització de la temporada turística.

Enguany s’han celebrat ja a Lloret diverses convencions d’importants empreses com la telefònica Orange France, la multinacional farmacèutica Amgen o Herbalife, trobades que van portar més d’un miler de delegats a Lloret de Mar durant el primer trimestre del 2016

X

Cookies

Ce site utilise ses propres cookies et des analyses tierces pour collecter des informations afin d'améliorer nos services, ainsi que pour l'analyse de sa navigation. Si vous continuez à naviguer, cela signifie accepter l'installation de ceux-ci. L'utilisateur a la possibilité de configurer son navigateur, s'il le souhaite, pour éviter qu'ils soient installés sur son disque dur, bien qu'il faille tenir compte du fait que cela peut entraîner des difficultés de navigation de la page web .