INFOS

El Lloret Convention Bureau participa a la 29a edició de l’escola d’estiu European Cities Marketing

Retour

24/08/2015

El Lloret Convention Bureau es troba aquest dies a Viena per participar a l’escola d’estiu de la xarxa European Cities Marketing. Lloret Turisme es va adherir a principis d’any a aquesta organització integrada per les principals ciutats europees i que fomenta l’intercanvi de coneixement i la millora de les pràctiques en els àmbits de gestió, promoció i comercialització turí­stica.

Durant tot l’any aquesta associació programa diferents trobades de grups de treball relacionats amb el màrqueting com poden ser el màrqueting digital, les city card, city màrqueting o, com en aquest cas, el turisme de reunions.

Aquesta escola d’estiu compta amb un total 53 inscrits d’organismes com Convention Bureau, empreses vinculades al turisme de reunions i esdeveniments, palau de congressos i hotels especialitzats en aquest segment. A nivell de Catalunya participen el Catalunya Convention Bureau, el Lloret Convention Bureau i la cadena Evenia Hotels de Lloret.

Durant aquests quatre dies es realitzen diferents sessions de treball sobre temàtiques com poden ser la captació de congressos a nivell europeu, mesures per el retorn d’inversió dels esdeveniments o promoció dels festivals. En paraules d’Elisabeth Keegan, directora del Lloret Convention Bureau, “l’objectiu és aprendre el que fan altres ciutats i intercanviar experiències per després poder-les aplicar a la nostra estratègia”.

El passat mes de juny, en el marc de l’Assemblea European Cities Marketing, Lloret de Mar va tenir l’oportunitat de realitzar una presentació del Lloret Convention Bureau com a estratègia d’una destinació vacacional per diversificar la seva oferta i desestacionalitzar la temporada.

Viena, seu d’aquesta trobada, es troba entre les tres principals ciutats europees més importants en turisme de reunions i esdeveniments, juntament amb Parí­s i Madrid.

X

Cookies

Ce site utilise ses propres cookies et des analyses tierces pour collecter des informations afin d'améliorer nos services, ainsi que pour l'analyse de sa navigation. Si vous continuez à naviguer, cela signifie accepter l'installation de ceux-ci. L'utilisateur a la possibilité de configurer son navigateur, s'il le souhaite, pour éviter qu'ils soient installés sur son disque dur, bien qu'il faille tenir compte du fait que cela peut entraîner des difficultés de navigation de la page web .