INFOS

El Lloret CB participa per primera vegada en la MIS a Madrid

Retour

11/03/2016

Sota el paraigua del projecte Olot-Girona-Lloret, s’ha entrevistat amb més d’una trentena de professionals

El Lloret Convention Bureau juntament amb els Conventions locals d’Olot i Girona va participar ahir en la quarta edició de la Meeting & Incentives Summit (MIS) a Madrid. Era la primera vegada que el Lloret Convention Bureauparticipava en aquesta jornada d’un dia de durada que va reunir a la capital espanyola més de 200 organitzadors d’esdeveniments i 100 expositors nacionals i internacionals i que també va comptar amb la presència d’Evenia Hotels i el Costa Brava Convention Bureau.

Entre els actes programats, els tres Conventions van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb més d’una trentena de professionals del sector del turisme de negocis, principalment agències d’esdeveniments, i presentar el projecte Olot-Girona-Lloret als assistents dins del show & tell, una presentació en dos minuts amb un format innovador: calia presentar la destinació a través d’un objecte que transmeti els valors afegits i els seus trets diferencials. En aquesta ocasió, Olot-Girona-Lloret van escollir com a objecte estructurador del relat del territori la pedra, un material comú a les tres localitats: la pedra negra volcànica d’Olot, la pedra nummulítica de Girona i la pedra convertida en sorra de les platges de Lloret.

Coincidint amb la celebració de la MIS, dilluns a la nit es va celebrar una trobada dels Conventions a què va assistir el Lloret Convention Bureau acompanyat de Reunions entre volcans i Girona City Convention Bureau, i va compartir vetllada i experiències amb altres Conventions de l’Estat espanyol.

El projecte Olot-Girona-Lloret es va presentar el 4 de febrer passat com una iniciativa innovadora en la promoció conjunta en el sector MICE de tres destinacions complementàries i properes com són Olot, Girona i Lloret de Mar. Dins el pla d’accions programat per a aquest 2016 s’hi inclou, entre altres, una presentació conjunta al públic francès a Tolosa i dos viatges de familiarització (famtrips) amb professionals de Barcelona, que tindran lloc properament durant el mes d’abril.

X

Cookies

Ce site utilise ses propres cookies et des analyses tierces pour collecter des informations afin d'améliorer nos services, ainsi que pour l'analyse de sa navigation. Si vous continuez à naviguer, cela signifie accepter l'installation de ceux-ci. L'utilisateur a la possibilité de configurer son navigateur, s'il le souhaite, pour éviter qu'ils soient installés sur son disque dur, bien qu'il faille tenir compte du fait que cela peut entraîner des difficultés de navigation de la page web .