INFOS

El foro excelencia Lloret acollirà més de 130 destacats ponents de diferents àmbits

Retour

27/04/2016

Entre ells hi haurà exploradors de l’espai, genis creatius, Premis Nobel, líders internacionals, reconeguts metges, músics de prestigi mundial i persones que han fet història

Del 8 al 11 de juny Lloret de Mar es convertirà novament en el epicentre del coneixement i de la innovació a través del Foro Excelencia Lloret; un esdeveniment que reunirà a 130 ponents de l’àmbit econòmic, cultural, social i científic sota un mateix objectiu: unir en un mateix espai els professionals actuals i les generacions futures per compartir experiències i parlar del futur. En aquest sentit es tornen a becar a diferents joves talents per poder assistir a aquest fòrum.

A la presentació del fòrum, que ha tingut lloc avui, Jordi Orobitg, regidor responsable del desenvolupament del Pla Operatiu Lloret, ha destacat que “El Pla Operatiu de Lloret inclou propostes per promoure Lloret com una ciutat amb esdeveniments d’alt valor afegit més enllà del sol i platja i el Foro de Excelencia Lloret n’és un clar exemple”. El regidor a més també ha volgut destacar “aquests ponents assisteixen sense rebre cap compensació econòmica el que és una mostra clara dels valors d’aquest fòrum”.

Jose Ramon Calvo, Director General del Foro de Excelencia Lloret ha presentat els ponents més destacats aixàcom el programa i ha explicat que “L’objectiu fonamental del Foro de Excelencia Lloret és generar un espai de relacions i debat per reflexionar sobre els reptes del futur i per això convidem a totes aquelles persones amb ments inquietes i creatives a compartir experiències amb els nostres ponents com Premis Nobel, astronautes, ex-caps d’estat i joves amb talent”.

En aquesta segona edició s’han incorporat dos novetats: per una banda la incorporació del bloc “Dones que canvien el món” amb la participació de personalitats com Ada Yonath, Premi Nobel de Química, i un apartat dedicat a la música amb la presència de destacades artistes com Linda Chatterton.

Ferran Roquer, delegat del SSTT de Girona d’Empresa i Coneixement ha destacat que Lloret de Mar i el turisme són una història d’èxit; és per això que el Pla Operatiu de Lloret, que com abans ha comentat el regidor inclou propostes com aquest fòrum, va passar a ser un acord de Govern de la Generalitat de Catalunya”.

Per a Lluís Pons, President de l’Associació Excelencia “Es tracta d’una iniciativa vinculada al coneixement que vol ser compartit i traslladat a les generacions futures”.

Pere Vila, President de la Diputació de Girona ha destacat que “aquest esdeveniment projecta un Lloret enfocat a les persones, avantguardista i amb una marca potent que cal continuar treballant”.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat ha acabat destacant tres punts “que ens trobem davant un dels esdeveniments més grans no només per a Lloret sinó per a les comarques gironines; que cal aprofitar per convertir aquests ponents i participants en prescriptors de la nostra zona i que hem de treballar la vinculació de Lloret amb l’esdeveniment amb accions com l’any passat quan l’astronauta Donald Petit va omplir el teatre amb les escoles de Lloret”.

El pressupost aproximat de l’esdeveniment es situa en 100.000 €-150.000 € i les inscripcions es poden realitzar a partir de demà a la web www.foroexcelencialloret.org

X

Cookies

Ce site utilise ses propres cookies et des analyses tierces pour collecter des informations afin d'améliorer nos services, ainsi que pour l'analyse de sa navigation. Si vous continuez à naviguer, cela signifie accepter l'installation de ceux-ci. L'utilisateur a la possibilité de configurer son navigateur, s'il le souhaite, pour éviter qu'ils soient installés sur son disque dur, bien qu'il faille tenir compte du fait que cela peut entraîner des difficultés de navigation de la page web .