Noticias

Lloret de Mar reuneix lí­ders empresarials, socials i acadèmics al I Fí²rum d’Excel·lència de directius

Volver

29/05/2015

L’Hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar ha acollit avui el I Fí²rum de l’Excel·lència de Directius, que ha reunit a lí­ders internacionals dels ámbits empresarials, socials i acadèmics -entre ells quatre premis Nobel i un astronauta-, ha assolit una assistència de més de 150 persones.

La primera edició d’aquest Fí²rum vol intensificar el turisme de convencions i empresaris a Lloret de Mar. D’aquesta manera, José Ramon Calvo, director del Fí²rum de l’Excel·lència, ha arribat a un acord amb Cristina Cabañas, presidenta de la cadena Guitart Hotels i del Club d’Economia de Lloret de Mar, per impulsar un centre europeu de directius al mateix Hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar.

L’esdeveniment ha començat amb una la benvinguda de José Ramon Calvo, director del Fí²rum, seguit de l’alcalde Romá Codina que ha destacat la tasca del Lloret Convention Bureau, organisme de gestió público-privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments i el regidor de turisme Jordi Orobitg. Tot seguit s’ha iniciat primer debat, centrat amb la internacionalització empresarial, amb les ponències d’Isaac Martí­n, director d’internacionalització de l’ICEX i Mí²nica Martí­nez, fundadora de Boston International Business Accelerator, d’entre altres. Seguidament s’han iniciat les ponències dels casos d’èxit dels xefs Joan Roca i Pere Castells.

JOVES EMPRENEDORS

El I Fí²rum de l’Excel·lència de Directius ha volgut destacar el paper important dels joves pel futur empresarial mundial. í‰s per aquest motiu, que s’han portat a terme diverses accions per fomentar que els joves puguin participar al Fí²rum. L’entitat organitzadora ha becat a 100 joves emprenedors perquè puguin assistir a les jornades del Fí²rum, per fomentar el networking i coneixement d’empresaris d’èxit internacional.

Al llarg del matí­ també s’ha celebrat una ponència de Donald Pettit, astronauta de la NASA, per 230 estudiants de Lloret de Mar, celebrat al Teatre Municipal, el qual també ha fet una ponència pels directius durant la jornada.

PROGRAMA D’EXCEL·LíˆNCIA

La programació del I Fí²rum de l’Excel·lència de Directius ha comptat amb la participació de quatre premis Nobel:Werner Arber, (Medicina, l’any 1978), Richard Roberts, (Medicina, l’any 1993), Finn Kydland (Economia, l’any 2004) i  Sheldon Lee Glashow, (Fí­sica, l’any 1979).

A més a més, també ha comptat amb altres ponents internacionals com Alan Solomont, ex-ambaixador dels EEUU a Espanya, Juan Verde, ex-secretari d’Estat adjunt de Comerç del Govern d’EEUU i assessor de Barack Obama i de Hillary Clinton, Arturo Valenzuela, ex-secretari d’Estat per Llatinoamèrica del Govern d’EEUU, i Alain Paul Martin, columnista del New York Times i consultor de la Universitat de Harvard; entre d’altres.

A nivell nacional hi ha hagut les ponències de Susana Voces, directora general d’Ebay, Joan Roca, xef amb 3 estrelles Michelin, Josep Lluí­s Bonet,  president de la Cambra de Comerç d’Espanya i de Freixenet, Maria Reig, presidenta de Reig Capital, Joan Roure, president de l’associació espanyola de business angels, i Albert Bosch, emprenedor i esportista; d’entre altres.

X

Cookies

Esta web utiliza cookies propias y de terceros de análisis para recopilar información para mejorar nuestros servicios, así como para el análisis de su navegación. Si continúa navegando, supone la aceptación de la instalación de estas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que esta acción se puede ocasionar dificultades de navegación de la página web .