Casos d’èxit

OQK8 – Foqus 2014

Introducció

550 Directius danesos i suecs celebren a seva convenció anual“FOQUS: 2014” a Lloret de Mar 

 

Contingut

Lloret de Mar va ser la seu de la convenció sueca de l’empresa OKQ8, la principal cadena d’estacions de serveis a Suècia, la qual compta amb una plantilla de més 2.600 treballadors.

L’empresa OKQ8 va celebrar  la seva convenció anual en la qual van participar 550 directius provinents de Suècia i Dinamarca.

Durant la seva estada, els directius van combinar les sessions formatives amb activitats de treball en equip; així per exemple a l’Hotel Evenia Olympic Palace, que fou el principal espai de la convenció, va instal.lar un total de 21 sales de reunions paral.leles on es duien a terme diferents presentacions i reunions de formació. A nivell d’activitats es van preaprar diferents propostes per tal de fomentar el treball en equip com per exemple una sessió de team buiding al pavelló municipal, partits de vòlei i futbol platja i també algunes propostes per acabar el dia com el sopar de gala al restaurant el Trull i la festa final a Àtics la Carpa.

Eventyr, l’agència organitzadora de l’esdeveniment, va comptar en tot moment amb el suport i ajuda del Lloret Convention Bureau: assessorament durant l’organització de l’esdeveniment per escollir els espais més idonis per cada part de l’esdeveniment, suport amb els contactes dels nostres membres i altres partners del territori, assessorament en el programa d’activitats de TB i programa més social, pack del congressista, coordinació dels desplaçaments dels 550 delegats amb la policia local, etc.

Els organitzadors van valorar molt positivament la àmplia oferta de Lloret de Mar i especialització en el segment de turisme de reunions i esdeveniments i la proximitat per poder desenvolupar-les sense necessitats de molts trasllats. Per sobre de tot però, valoren el tracte rebut i la professionalitat del sector turístic lloretenc.

Testimonis 

 

Jordi Orobitg, regidor de turisme, va explicar que “l’impacte econòmic directe d’aquesta acció fou de més de mig milió de euros només per Lloret de Mar. A més, posteriorment molts es van quedaran per la nostra zona per fer excursions al Museu Dalí de Figueres, Barcelona, Girona o altres pobles de la Costa Brava  i per tant va ser  una acció que va repercutir també en la resta del territori”.

Anders – Sènior Project Manager Eventyr – Quan estàvem buscant diverses destinacions a Europa, vaig trucar a la persona adequada en el moment adequat. El Lloret Convention Bureau, ens va donar la informació correcta que volia i també un producte molt atractiu amb una bona relació qualitat-preu a prop de Barcelona. Personalment vaig apreciar poder parlar, descriure i informar l’staff de l’Lloret Convention Bureau sense enviar els formularis de consulta (la qual cosa odi) i es van ocupar totalment de la consulta i de tots els requisits. Molt aviat vam poder convidar el client a un viatge a Lloret de Mar i a l’hotel Evenia. El personal de Evenia és molt entusiasta i professional. Són capaços d’adaptar-se, confirmar i canviar qualsevol cosa mentre parlem. Sense problemes per tractar amb diferents departaments. Són facilitadors. Gràcies a totes les facilitats que tant la destinació com l’espai escollit ens van oferir hem dut a terme multitud d’esdeveniments a Lloret de Mar durant els últims anys, convertint-se aquesta en una destinació ideal per als nostres clients.

 

Programa de l’esdeveniment 

 

Divendres, 26 de setembre

Arribades del Project team – 30 paxs a Lloret de Mar (Evenia Hotels)

20.40h. Arribada VOL a BCN

22.30h. Arribada a Lloret de Mar – Evenia Hotels: check in/ sopar fred

Dissabte, 27 de setembre

Reunions internes. Durant tot el dia: arribada de delegats, proveïdors, staff extern i preparació de la part expositiva. Preparar les Welcome Bags: material LCB + material OKQ8 + clau de les habitacions i codi Wifi individualitzat

7.00h. Esmorzar

9.00h Reunió 25 persones (1 breakout rom)

10.30h Coffee Break

13h. Dinar buffet

14h. Reunió 25 persones (1 breakout rom)

15.30h. Coffee Break

19.45h. Transfer Sopar Restaurant Sybius – 30 persones.

20.00h.  Sopar

Diumenge, 28 de setembre

Dia d’arribada de la majoria de delegats, participants a l’esdeveniment.

Transfers des de l’aeroport de Barcelona a Lloret de Mar, durant tot el dia amb CANALS.

Configuració tècnica de les 20 sales de reunions paral.leles. Muntatge de la part expositiva, hospitality desk al lobby i muntatge de la sala plenària Auditori.

9.00h Reunió 25 persones (1 breakout rom)

10.30h Coffee Break

13h. Dinar buffet

Benvinguda per part del staff de Eventyr a tot l’equip de OKQ8, revisió de l’informació interna amb el client.

19h. Sopar a l’hotel

Dilluns, 29 de setembre

Dia 1 – Conferències

7.00h. Esmorzar

8.30h. Organització del grup en les 20 sales de reunions paral.leles, 1 sala per cada regió-

9.15h. Sessió inaugural a la sala plenària – Auditori

Introducció – Expectatives i reptes – Nominats als premis – Valors

10.20h. Coffee Break a la zona expositiva – Hall Auditori

10.50h. Conferència a l’Auditori: Valors

12.00h. Dinar Buffet

13.00h. Transfer als Jardins de Santa Clotilde – Activitat de TB.- estacions refrigeri – begudes, fruites, aigües, galetes.

15.30. Transfer de tornada a Evenia Hotels

16.00h. Treball en equip en diferents parts de l’hotel i a les breakout rooms.

16.00 – 17.00h Coffee Break permanent a la zona expositiva.

17.30h. Afterwork a la zona expositiva

18h. Conferència – 100 persones Auditori

19.30h. Sopar a l’hotel dels participants

20h. Sopar expositors – Restaurant Sybius Cala Canyelles

21h. Espectacle de comèdia a la Pèrgola (Evenia Hotels)

Dimarts, 30 de setembre

Dia 2 – Conferències

7.30h. Esmorzar

8.30h. Reunió sala plenària Auditori – resum de la jornada anterior

10.00h. Coffee Break zona expositiva

10.30h. Conferència Auditori

11.00h. Training – 20 breakouts

12.00h. Dinar buffet

13.ooh. Conferència Auditori

13.30 – 16.30h. Sales training – 20 breakouts

15.00h. Coffee Break zona expositiva

16.30h. Afterwork zona expositiva

17.00h. Conferència Auditori

18.30h. Conferència Auditori

19.30h.  Cava drink i sopar buffet – activitat de networking durant el sopar per compartir l’experiència i sensacions de les dues primeres sessions.

Dimecres, 1 d’octubre

Dia 3 – Conferències

7.00h. Esmorzar

8.30h. Reunió sala plenària Auditori – resum de la jornada anterior

8.45h. Conferència – Proveïdors i productes –  sala plenària Auditori

9.30h. Coffee Break zona expositiva

10h. Sales trainings – 20 breakouts

12h. Dinar buffet

13h. Sales trainings – 20 breakouts

15.00h. Coffee Break zona expositiva

15.30h. Regional Meetings – 20 breakouts

18.30h. Conferència conjunta – sala plenària Auditori – Sumari i entrega de premis

19.ooh. Transfers al Restaurant el Trull

19.30h. Copa de Benvinguda i sopar de gala – Restaurant el Trull.

23.ooh. Transfers a Àtics la Carpa – fi de festa

Dijous, 2 d’octubre

Sortides, dia lliure

Esmorzar, dinar i sopar a Evenia Hotels

14h. Activitat d’incentiu a Sanddance: espai lúdic esportiu amb música en directe/ DJ, piscina, camps de futbol, voleibol platja, zona chill out. Barra lliure de begudes. Transfer a peu des de l’hotel – 10 minuts aprox.

Divendres, 3 d’octubre

Dia lliure – excursions pel territori – Lloret de Mar HUB

Esmorzar – Dinar – Sopar a Evenia Hotels

Excursions:

Barcelona ciutat

Museu Dalí

Dissabte, 4 d’octubre

Dia lliure

Esmorzar – Dinar – Sopar a Evenia Hotels

TB de Paella a Evenia Hotels – Terrassa piscina

Diumenge, 5 d’octubre

Sortides de la resta del grup

Fi de l’esdeveniment

El resultat

 

La valoració de l’esdeveniment ha estat molt positiva. Més de 500 delegats internacionals han estat a Lloret de Mar, més d’una setmana, duent a termes les seves reunions, activitats de TB i àpats en diferents establiments de la vila. L’impacte econòmic directe per la vila ascendeix a més de mig milió d’euros. Aquest esdeveniment ha permès la participació i col·laboració de diferents membres del LCB així com empreses de Lloret de Mar especialitzades en l’organització d’esdeveniments: Evenia Hotels, Palau de Congressos Olympic, els Jardins de Santa Clotilde, les instal·lacions esportives municipals, Restaurant Sybius, Restaurant el Trull, Canals, Sanddance entre d’altres. L’especialització d’aquestes empreses, les facilitats del municipi, l’estructura de la nostra vila, ha fet que l’organitzador quedi molt content amb la destinació i decideixi repetir més esdeveniments de mides i característiques similars a casa nostra.

Dades tècniques

 

Data: 29 de setembre al 5 d’octubre de 2014

Esdeveniment: Kick Off Foqus OKQ8  

Organitzador: Eventyr (Agència Estocolm)

Seu: Palau de Congressos Olympic

Format: Kick Off + incentiu. Sala plenària + 20 sales de reunions paral·leles, més zona expositiva. Ús de les instal·lacions esportives de Lloret de Mar.

Participants: 550 delegats

Objectiu: Reunir tots els seus treballadors de Suècia i Dinamarca, els principals proveïdors. Cohesionar els seus equips i treballadors, donar-los informació rellevant sobre l’estratègia de l’empresa pel proper any, i que coneguin de primera mà l’oferta dels seus proveïdors, establint pautes de venta per ser més competitius. A banda del programa kick off, s’acompanya d’uns dies d’incentius com a premi pels seus treballadors.  Durant tota la setmana es faran també activitats de TB (relacionades amb l’esport) per cohesionar els grups.

X

Cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació per tal de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació d'aquestes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció es pot ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.