• Más de 80 salas de reuniones

  descripció CAT

  text alt CAT
  Llegenda CAT

Lloret de Mar amb més de 30.000 places hoteleres, 3 centres de convencions i congressos i més de 80 sales de reunions amb llum natural i vistes al mar Mediterrani, s’ha convertit en una de les destinacions de turisme de reunions més atractives del sud d’Europa.

A una hora de Barcelona i de la frontera amb França, l’entorn natural i les infraestructures existents fan de Lloret la seu ideal per a congressos, convencions, presentacions de producte i esdeveniments corporatius.

El Lloret Convention Bureau, com a ens encarregat de la promoció de Lloret de Mar com a destinació destacada a la Costa Brava per a la realització de tot tipus de reunions, posa a disposició d’organitzadors i professionals del sector els següents serveis:

calendari_congressos

Coneixement exhaustiu del municipi i els seus recursos.

calendari_reunios

Assessoria imparcial, gratuïta i rigorosa per a professionals i sector corporatiu sobre hotels, centres congressuals, sales de reunió, espais singulars, instal·lacions municipals, programes socials i activitats post-reunió.

rodona_pqlloret

Contacte i interlocució amb les empreses associades i organismes públics locals.

publicacions_diptic

Pack del Congressista i benvinguda de les autoritats locals per a tots aquells congressos i esdeveniments amb seu a Lloret de Mar que ho sol·licitin.

publicacions_estudis1

Col·laboració, elaboració i presentació de candidatures.

 • Lloret de Mar, dóna la benvinguda als esdeveniments corporatius amb els següents serveis:

  geolocalitzacio Visita guiada i benvinguda als Jardins de Santa Clotilde
  geolocalitzacio Benvinguda per part de les autoritats locals
  geolocalitzacio Informació de Lloret de Mar per a cada assistent
  geolocalitzacio Marxandatge per a la sala de reunió

  Descarrega el Pack Congressista

 • Biblioteca

  A Lloret de Mar hi trobareu una àmplia oferta de sales de reunions per a la celebració de tot tipus de jornades, seminaris, convencions, presentacions de producte i esdeveniments corporatius. Les més de 80 sales de reunions disponibles estan repartides en hotels de 3, 4 i 5 estrelles i ofereixen diferents possibilitats de formats i capacitats que van des de 30 fins a 800 persones. La llum natural i les vistes al mar Mediterrani de molts d’aquests espais contribuiran a fer de la vostra reunió una trobada agradable i irrepetible!

  Sales de reunions a Lloret de Mar

 • Teatre

  Les inversions público-privades dels darrers anys han fet possible que Lloret de Mar disposi en la actualitat de 3 centres congressuals moderns i funcionals que donen resposta a les necessitats dels organitzadors professionals de congressos. El Teatre de Lloret, el Palau de Congressos Olympic i el Palau de Congressos Costa Brava tots ells situats a prop de la zona hotelera i accessibles a peu, poden donar cabuda a congressos, convencions i esdeveniments corporatius de fins a 1.100 assistents.

  Centres Congressuals a Lloret de Mar

 Comença el quiz!