Testimonis

 • YouTube Preview Image

  Moltes gràcies a tots els nostres socis de TBEX Europe 2015 Costa Brava Catalunya. En particular, el personal de Lloret Turisme va treballar incansablement per a fer que el nostre esdeveniment fos un èxit increïble! Van treballar de la mà del nostre equip per a crear solucions innovadores i eficaces per als nostres delegats.

  El seu coneixement de la ciutat, la resta del territori i l’empresariat local ens va permetre explorar tot el que Lloret podia oferir-nos.

  Tothom amb qui vam estar en contacte durant el congrés i el seu personal de suport a l’oficina es va assegurar que res caigués en l’oblit. Ens van tractar molt més com a una família que com a clients .

  Després d’haver treballat en molts països i ciutats de tot el món, recomano encaridament Lloret De Mar com a destinació meravellosa per a la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment o reunió i el Convention Bureau com a partner de primera classe en l’organització d’aquest.

  Atentament,

  Rick Calvert
  CEO & Co-founder – New Media Expo
  CEO – TBEX

   

   

   

 • L’any 2011 vam organitzar el Congrés Català d’Urgències i Emergències. En el procés de selecció de la seu vam tenir en compte les diferents opcions que ofereix Lloret per a la celebració de congressos. Diverses d’elles acomplien amb els requisits, havent-nos de decantar finalment per petits detalls que encaixaven més en algun dels aspectes. Durant el procés de selecció vam ser tractats amb la màxima atenció i professionalitat, tant per part dels establiments, com pels responsables del Lloret Convention Bureau. Un cop finalitzat el congrés puc dir que vam encertar en escollir Lloret i l’Hotel Guitart Monterrey com a seu. Estem segurs de que Lloret és una bona destinació de congressos i tenim ganes de repetir l’experiència.

  Rafel Peris

  Director General Grup Reunions i Ciència

 • La meva vida ha estat sempre lligada als cotxes de carreres, i els darrers 30 anys me’ls he passat voltant pel mon fent de copilot de rallyes.

  He tingut la oportunitat de poder viure el Rally Costa Brava des de tots els prismes; primer –amb 14 anys- com a espectador, passant nits vora el foc al Subirà, o veient com els pilots de l’Europeu estrenaven montures en aquella prova inaugural.  Després vaig competir com a copilot, alguns anys a l’Europeu, i també quan el rally puntuava pel mundial. La tercera manera de viure el Rally Costa Brava ha estat com organitzador, presidint el Club RallyClassics.

   En els darrers 10 anys hem creat un Rally Costa Brava Històric que ja és un referent mundial; alguns participants diuen que és millor que el Rallye Monte-Carlo Historique, que per mi havia estat sempre l’exemple a seguir.

  Analitzant els punts forts de Lloret de Mar, de la Costa Brava i de Catalunya, crec que no els falta raó als que diuen que això és el paradís dels rallyes.

  En la relació qualitat/preu, hem aconseguit ser els més ben qualificats. El rally és molt més assequible que proves similars (costa una desena part que el de Monte-Carlo), i el país en general no és car pels estrangers, mentre que la qualitat en els serveis és molt alta.

  Tenim una gastronomia de primer nivell, que cada cop lliguem més a l’experiència del rally.

  El bon clima permet gaudir dels hotels de Lloret, molts d’ells situats just davant del Village i del Parc Tancat, al Passeig Marítim. Durant els dies del rally s’omplen les terrasses i els restaurants, amb visitants d’alt poder adquisitiu. La majoria son gent que tornarà durant l’any per compartir-ho amb la família o els amics, si s’han sentit ben atesos. .

  La implicació de l’Ajuntament de Lloret de Mar, de la Diputació de Girona, i de la Generalitat de Catalunya, fan que els participants sentin que és una prova important, i aporten cada vegada millors vehicles, i equips més ben preparats.

  Cada any hi ha més equips estrangers participant, fins arribar quasi al 50% de la llista d’inscrits, i provinents de 15 països diferents.

  La repercussió als mitjans també demostra que el Rally Costa Brava i Lloret de Mar agraden als productors de moltes cadenes de TV, de manera que s’emeten amplis reportatges.

  Lloret de Mar és una seu increïble per organitzar-hi esdeveniments de primer nivell, tan esportius com culturals, de Convencions o simplement de lleure. Fa molts anys que ens hi sentim a gust, i que hi treballem amb comoditat; fem una activitat que ajuda a crear feina local, i a donar molt bona imatge internacional. Realment no conec cap altra activitat que per cada euro invertit en retorni 5 en impacte econòmic directe i 5 més en Publicitat positiva.

   

 • Sota el lema “Tots per la ONCE”, Unitat Progressista (UP) va celebrar, del 28 d’octubre a l’1 de novembre de 2011, les que van ser les seves XXIII Jornades de Convivència, en aquesta ocasió a la localitat gironina de Lloret de Mar. Allà s’hi van trobar gairebé 1.700 afiliats, familiars i amics de l’UP, als hotels del complex Evenia Olympic Resort & Congress Center i a l’Oasis Park. Vàrem organitzar un gran nombre d’activitats lúdiques per a petits i grans, excursions per la zona, la nostra habitual assemblea informativa i un cremat i castanyada per a tots els assistents.

  Vàrem comptar amb l’assistència de personalitats polítiques i del món de la comunicació. Va ser tot un èxit de participació i d’organització, gràcies entre d’altres, a la col·laboració i atenció dels responsables del Lloret Convention Bureau.

  Teresa Palahí Juan

  Vicepresidenta Unitat Progressista

  Vicepresidenta del Consell General de la ONCE

 • Per a la presentació mundial del nou Audi A1 vam escollir Lloret i la Costa Brava. El client va valorar sobretot la qualitat i infraestructura de l’Hotel Alva Park, i la  proximitat de l’aeroport de Girona, juntament amb el bon estat de les carreteres i de les les rutes dinàmiques. Les facilitats, tant en l’ajuda logística com la plena disposició per part de Lloret Turisme, van ser clau per dur a terme un esdeveniment que va superar les expectatives. De nou, volem agrair la vostra valuosa ajuda i esperem tornar en un futur proper amb altres possibles esdeveniments.

  Helena Holmström
  Directora
  D-company Incentivos

 • La FLG-Associació de Famílies Lesbianes i Gais, vam triar Lloret per celebrar la 2a Trobada Europea de Famílies LGTB perquè necessitàvem allotjament per a moltes famílies d’arreu d’Europa, en un ambient familiar, acollidor i amb serveis pels infants i les seves famílies. La platja va ser un factor decisiu, i l’acollida i bona predisposició de la gent del Convention Bureau, una gran ajuda. El resultat: insuperable. Èxit total de participació. I la valoració de les persones participants: excel·lent.

  Gràcies Lloret!

  Elisabet Vendrell i Aubach

  FLG – Associació de FAMÍLIES LESBIANES i GAIS (Catalunya)

  FLG – Asociación de Familias LGTB (España)

 • El mes d’octubre del 2012 la Asociación Profesional de Bomberos de Empresa, va organitzar a Lloret de Mar, les seves primeres Jornades Tècniques Nacionals.

  Es va pensar en Lloret per ser un lloc emblemàtic de la Costa Brava catalana, tot creient que les persones que ens acompanyarien provinents d’arreu del territori nacional i fins i tot d’Irlanda, trobarien un lloc idíl·lic per passar una bona estança aprofitant el nostre esdeveniment.

  Tant els congressistes com els acompanyants i la pròpia organització, donem les gràcies per la estimable col·laboració de Lloret Convention Bureau, que ens varen oferir per la organització i desenvolupament de les nostres jornades.

  De ben segur que tornarem.

  Marià Masana

  Vicepresident APBE

 • Quan fa anys vam decidir traslladar l’esdeveniment a Lloret, no érem conscients realment de tot el potencial que aquesta combinació podia representar.
  No podem dir que créixer continuadament i sense interrupció hagi estat fàcil, perquè no hi ha res fàcil i menys enmig d’aquesta crisi, però també és cert que sense l’entorn favorable als esdeveniments que representa Lloret hagués estat molt més complicat.
  Som un esdeveniment de ball, un esdeveniment de gent tranquil · la, un esdeveniment amb gent de totes les edats i procedències: des d’Espanya fins Estònia, passant per França, Bèlgica, Holanda, Suïssa, Itàlia, Noruega, Gran Bretanya, Irlanda, etc .. . i estem convençuts que podem seguir avançant junts.

  Directors del Spanish Event de Country & Freestyle Linedance (Novembre)

 • YouTube Preview Image

  Vull donar les gràcies i saludar a tothom de part del Costa Brava Festival Dance. Estem molt feliços de ser aquí a Lloret de Mar, en aquest teatre, que la veritat, és perfecte per un esdeveniment com aquest, i en una ciutat fantàstica com aquesta on tothom pot sentir-se com a casa seva. Li dono les gràcies a Lloret de Mar per aquesta oportunitat de celebrar el Festival amb tota aquesta gent d’arreu del món.

 Comença el quiz!