El Lloret Convention Bureau presenta resultats en la seva setena assemblea anual - Lloret CB

NEWS

El Lloret Convention Bureau presenta resultats en la seva setena assemblea anual

Com back

23/06/2016

Durant el 2015 Lloret ha rebut més de 22.000 delegats, i ha acollit 120 reunions i 78 festivals a la via pública

El Lloret Convention Bureau, organisme de gestió público-privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, va celebrar ahir la seva setena Assemblea Anual al Palau de Congressos Olympic de Lloret amb la presència d’una cinquantena de persones.

Durant la primera part de l’acte, es va presentar la memòria d’accions dutes a terme l’any 2015 en què destaca una intensa activitat promocional amb la participació en set fires i esdeveniments professionals i nou workshops; l’organització de cinc viatges de familiarització i set visites de prospecció a través de les quals es van generar més de 800 contactes en l’àmbit internacional.

En el segon bloc, es va presentar el pla d’accions d’aquest 2016 que ja s’està duent a terme des del mes de gener en el qual destaca el projecte Olot-Girona-Lloret. Un programa de cooperació entre els conventions bureaux locals de les ciutats d’Olot, Girona i Lloret (Reunions entre Volcans, Girona City Convention Bureau i Lloret Convention Bureau) per tal de promocionar conjuntament els productes complementaris de les tres ciutats en el segment MICE. L’estratègia dissenyada per a enguany té com a mercats prioritaris el nacional i el francès, en els quals s’incidirà a través d’una estratègia promocional en què tindran un pes important les visites comercials, les presentacions i els viatges de familiarització.

En aquesta assemblea, es van apuntar algunes xifres d’interès dels resultats obtinguts durant l’any passat en el segment del turisme de reunions i el de festivals com són els més de 22.000 delegats que va rebre Lloret en les 120 reunions de tot tipus: congressos, jornades, convencions; i la gestió de les autoritzacions per a la celebració de 78 festivals a la via pública. Entre els esdeveniments que van tenir lloc el 2015 a Lloret destaquen el congrésTBEX de bloguers de viatges, el torneig internacional de futbol de la multinacional farmacèutica Sanofi, les III Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris, el I Foro de Excelencia o la convenció anual de CEPSA.

La celebració d’aquesta assemblea s’ha posposat des del primer trimestre de l’any habitual fins al mes de juny per tal de presentar-hi la nova directora del Lloret CB, Montse Belisario, que es va incorporar el passat mes de maig a la direcció de l’organisme després que l’anterior directora, Elizabeth Keegan, assumís la gerència de Lloret Turisme.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “A Lloret tenim una gran oferta en el sector MICE desconeguda per a molts professionals d’aquest segment específic. Necessitem que la gent ens conegui i la millor manera que tenim és anar-los a veure i convidar-los a la nostra ciutat per tal que vegin en primera persona tot el que els podem oferir.”

El Lloret Convention Bureau compta actualment amb 44 membres, entre hotels, centres congressuals, espais singulars, restaurants i empreses d’activitats, d’oci nocturn, de transport, d’audiovisuals, de serveis de traducció, de guies i agències de viatges especialitzades. En aquest últim any s’han incorporat a l’organisme tres empreses: l’Hotel Delamar, l’empresa del sector de la distribució Kasumi i l’agència Viatges Daia als qual s’ha donat la benvinguda en aquesta assemblea.

X

Cookies

This website uses its own cookies and third-party analytics to collect information in order to improve our services, as well as for the analysis of its navigation. If you continue browsing, it means accepting the installation of these. The user has the possibility to configure their browser, if they wish, to prevent them from being installed on their hard drive, although they should take into account that this action may cause navigation difficulties of the web page .